logo

Homestaging/Homestyling

 

Homestaging/Homestyling. Foto: Ben G.T NybergEn tjänst till både mäklare & privatpersoner, där adniil interior bygger upp tilltalande miljöer i försäljningsobjektet.

Jag tar fram vyer som lyfter själva objektet och gör hemmet neutraliserat så att kommande köpare lättare kan föreställa sig att de själva kommer bo där, och på så vis blir det mer lättsålt.

Välj mellan:

 1. Homestaging-Homestylig LITEN.
  I detta paketet använder vi oss av dina egna möbler och i vissa fall görs även en lätt ommöblering.
  En mindre komplettering med mattor, tavlor, textilier, belysning och växter görs, för att skapa en trevlig visningsmiljö.
 2. Homestaging-Homestylig MELLAN.
  Här kompletteras hemmet med noga utvalda möbler och rekvisita som textiler, mattor, konst, belysning och växter för att skapa ett enhetligt hem, där så många köpare som möjligt kan föreställa sig att kunna bo.
  Med inbjudande inredningsdetaljer och fina snittblommor lyfter vi hemmet lite extra både inför fotograferingen och första visningen.
 3. Homestaging-Homestylig STOR.
  En tom bostad fylls med möbler och rekvisita för att skapa den ultimata säljande miljön.
 4. Homestaging-Homestylig Konsultation.
  Vi träffas i bostaden som ska säljas och går igenom vad du själv kan ändra på, för att få ett mer säljande objekt.
  Jag ger dig konkreta tips och  berättar hur du kan gå tillväga för att se hemmet ur köparens ögon. Mötet tar ca 1 timme. Allt som vi gått igenom får du sedan på mail i form av en checklista som du kan jobba efter.

Pris enligt offert.

Visste du att homstaging är avdragsgill?
Läs mer på skatteverkets sida:

www.skatteverket.se