logo

Projektledning – Sommarbutik 2012

PLAN TVÅ Citygallerian Karlshamn

Sommaren 2012 slog jag och Lotta upp portarna till den tillfälliga sommarbutiken/utställningen, på mellanplan i Citygallerian i Karlshamn.
I den då tomma mellanvåningen ritade jag upp en lokal med inspiration från ”en byggplats”. Lokalen som bara bestod av betongväggar och golv, kompletterades med lastpallar och OSB-skivor. En enkelhet som blev ett lyckat koncept med annorlunda produkter.

Presentationen av projektet:
”En utställning med handplockade formgivare och konstnärer från hela Blekinge som visar upp sin kreativitet inom lika konstnärliga områden! Initiativtagarna till Plan Två, som kommer finnas fram till 1/9, är modeskaparen Lotta Niemi som kommer ställa ut och visa sin senaste kläd-och accessoarkollektion Rust12 för märket lotta.niemi och Linda Åkesson med adniil interior, som för första gången i Blekinge visar upp sina omtalade träflislampor TIMBER REMIX. Med Plan Två ville vi lyfta fram verksamma etablerade och oetablerade kreatörer i Blekinge och när vi såg chansen att nyttja en fantastisk lokal som ännu står tom mitt i Citygallerian så var vi inte sena med att börja smida planer!”

Kreatörerna på Plan Två:
lotta.niemi- mode-och textildesign, adniil interior- inredning, Ulla Niemi- grafik, Thomas Tjäder- fotografi,
Annika Heilmann- smyckesdesign, Ola Berg- keramik , Amani El Ali- make up och styling

Plan två utställare

Plan tvåPlan två Karlshamn Linda

Datum: maj 23, 2013