logo

Inredning – Företag

 

Ma screen & reklam

Rosa är deras accentfärg.

Jag stod på en stege inne i Beauty by Amanis lokal och riktade lampor i taket, när plötsligt dörren öppnades.

– Jobbar du med sådant här? Frågar en kille undrande.
-Jajjemen!  Svarar jag med ett leende.


Företaget Ma screen & reklam behövde min hjälp med deras lokal och önskemålen här var:

  • Göra entrén mer tilltalande
  • Få ihop deras produkter på ett mer säljande vis
  • Känna att man går in i Ma screen & reklams lokal

 

”En frisk fläkt med huvudet på skaft blåste in hos oss. Linda gav oss mycket input och det är väldigt bra med ett bollplank ”utifrån” företaget som ser allting i ett annat perspektiv. Det är lätt att gå insnöad i sina egna tankar och ideér och tycka att allting är fantastiskt bra så det kan vara lärorikt att bli sågad vid fotknölarna ibland. Efter en genomgång med vad vi var ute efter och ett försök att känna av oss så fick vi fina förslag på vad vi kunde göra och utveckla. Proffsigt intryck rakt igenom så jag kan inte ge Linda annat än betyget ”svart bälte i inredning”.”
-Ma screen & reklam

 

www.mascreenreklam.se

 

Ma screen & reklam. Före.

Ma screen & reklam - Före. Mycket saker överallt gör att man tillslut som kunde inte ser någonting. Och vad sålde de för något? Här behövdes organiseras och förstärka det de verkligen ville visa upp.

 

Ma screen & reklam. Efter.

I min färganalys om företaget så tog jag fram gråa nyanser med deras accentfärg rosa. Disken flyttade plast helt och hållet och väggen för arbetskläder byggdes på ena kortsidan till höger om ingången.

 

Nu ser kunden både från fönstret & när de kommer in i butiken, vad Ma screen & reklam faktiskt till stor del sysslar med.

 

Ma screen & reklam. Efter.

Detta rummet agerade fotostudio innan. Efter en rannsakan så kom de fram till att de ville satsa lite mer på klädbiten, så det föll sig naturligt att låta en del av detta utrymmet också fyllas med just kläder.

 

Den gamla soffan fick nytt liv med hjälp av en ny rosa matta + att den fick byta plats till en mer given sådan. Vi följer den röda tråden och använder deras rosa färg i loggan även som accentfärg i inredningen. Eftersom de även håller på med foto, så tyckte jag att det var givet att visa upp det i form av en enorm tavla i väntdelen. Den svartvita bilden har en sak som är färglagd. Bilen, och den är rosa!

 

Ma screen & reklam. Efter.

Tåliga kläder för den som är ute efter kvalité.