Leverans

Vi kan erbjuda flera olika leveransmetoder beroende på hur bråttom det är och på om du vill ha gungstolen levererad till dörren eller kan hämta den hos ett ombud.

Expressleverans

Om du vill ha gungstolar inför ett speciellt tillfälle och det börjar bli ont om tid kan vi i regel ordna med expresstransport över hela landet. Det innebär att du har din stol inom tre dagar efter det att vi tagit emot och bekräftat din beställning. Vi har bland annat levererat gungstolar med expressbud till en inspelning av en reklamfilm.

Fri frakt vid upphämtning på terminal

Gungstolar levereras vanligtvis till en terminal hos ett ombud där du själv plockar upp din beställning. Beställer du för minst 499:- ingår frakten. Vill du ha stolen levererad till dörren eller en extra snabb leverans tar vi ut en extra avgift för det. Du ser hur mycket det kostar i samband med att du slutför köpet.

Upphämtning av gungstolar

För närvarande sker all vår försäljning av gungstolar online. Ibland kan vi dock erbjuda hämtning av en stol om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Hör av dig så ger vi besked om vad som gäller just nu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap